Hva er Kateterskuffen?

Kateterskuffen.no er en digital PDF-base. I Kateterskuffen vil du som lærer, og dere som skole, ha tilgang på nye, oppdaterte og lærerike aktiviteter og undervisningsopplegg, som kan skrives ut og tas i bruk med få eller ingen forberedelser. Tilgang til Kateterskuffen fås enten gjennom et årsabonnement, eller ved kjøp av enkelt-PDF-er. For kjøpsbetingelser se her.

Målgruppen for Kateterskuffen er primært lærere på småskoletrinnet som er på jakt etter supplement til undervisningen, aktiviteter til gruppearbeid, tilpasset opplæring eller hjemmearbeid. Alle elevressurser publiseres på begge målformer.

Vi vil jevnlig fylle på nye, inspirerende og lærerike ressurser. Det vil også komme opplegg til høytider og merkedager, plakater til å henge opp i klasserommet, materiell til bursdagsfeiringer og mye, mye mer. Her kan du laste ned en pakke med eksempel PDF’er.

I tillegg til den nye PDF-basen, vil nettstedet kateterskuffen.no fortsatt inneholde bloggen Fredagstipset og podkasten La stå! Alt dette vil fortsatt være helt gratis!